Bas Mons Fysiotherapeut bij Archipel Fysiotherapie

Archipel Fysiotherapie

Bas Mons

Fysiotherapeut
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Woensdag
  • Vrijdag
BIG-nummer:
39916191104

Ik ben afgestudeerd in 2012, vader van 2 kinderen en fanatiek sporter. Ik doe aan hardlopen, basketballen, skaten en heb vroeger veel gesnowboard. In dat laatste heb ik een rijke ervaring aan coaching training opgedaan in het begeleiden van atleten uit de jeugdselectie en daaromheen.

Na het afronden van mijn studie HBO Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht ben ik na enige waarnemingen terecht gekomen bij een praktijk in de haven van scheveningen. Hier heb ik mij gericht op het behandelen van klachten aan de Schouder, Heup, Enkel en Knie, met de nadruk op de laatste. In 2015 is die praktijk verhuisd naar een ander locatie binnen scheveningen en werd de clientenpopulatie diverser. Ik volgde een bijscholingstraject voor ClaudicatioNet, een opleiding gericht op het behandelen van mensen met vaatproblematiek die zich uit tijdens het lopen. Dit specialisatietraject heb ik 1 april 2018 afgerond en blijf in de laatste fase continue doorontwikkelen.

Mijn voorliefde voor complexe revalidatie en hardnekkige klachten uit zich in een manier van behandelen die diep ingaat op de oorzaken van het probleem, vaak geworteld in gedrag, kennis en gewoontes. Het bijsturen en opnieuw aanleren van die gewoontes is waar de behandeling zich op richt.
Wellicht to snel!

Bas

Terug naar overzicht